VALPPLANER VÅREN 2024

Valparna förddes den 21 maj 2+2 (varav 1+1 tervueren & 1+1 groenendal)

Alla är tingade

 

En spännande kombination för dig som vill jobba med din hund

IGP3 LANN MORIAN ROMEO (G)

Romeo är röntgad med HD A och ED 0. Han är ur en kull på 9 valpar där 8 är fri röntgade med A eller B. 1 har en 1a på ena armbågen annars har alla andra ED 0

Till vardags är Romeo en okomplicerad mycket social och snäll hund både mot människor och andra djur eller hundar. Han har heller inga problem i främmande miljöer. Inne är han lugn och kopplar av. Han påminner mycket om sin far Narval i sättet. Han är mycket samarbetsvillig men kan själv när det kommer till skyddet så där jobbar de med lydnaden.

Romeo är 62 cm hög och väger 30 kg, Han är Fulltandad med ett korrekt saxbett

Romeo har även en kullbror som har gjort ett fint L test och är numera polishund, Även en halvbror till Romeo (Spinoys Vidar har nyligen gjort ett mycket fint L-test och är under utbildning till polishund. 

Romeos pappa är IGP 3 Narval du Musher (Fr.ring 3 Espoir de Marfran x Fr. ring 3 F’Tara du Musher) Romeos mamma är BH Margot Du Clan Des Lemovices (G) ( Fr.ring 3 E’Kijin du Musher x Brevet Fr.ring Dagda des Fées d’Ebène (G))

KORAD SPH3 SÖKH3 SPINOYS SHAI

Shai är en spermaimport från Frankrike, tyvärr var det bara 2 tikar i kullen. Shai behöll jag här hemma och hennes syster bor utanför Linköping

Shai har gjort ett fint MH och är korad på 478 poäng. Hon har även Certpoäng i spår och Cert i sök

Shai väger ca 22 kg och är 58 cm hög, hon är en fartig och arbetsvillig tik och en mycket duktig specialhund i både sök spår och uppletande med stort föremål och figurantintresse. Hon älskar att jobba är väldigt lättstyrd och lättlärd.

Hon har tidigare en kull på 7 valpar där alla utom en är friröntgade med HD A och B samt en C. Alla är ED 0. Några av hennes tidigare avkommor har redan visat framfötterna på tävlingsbanorna där 1 är uppflyttad till högre skydd, 1 är godkänd i elit spår och en till lägre spår hon har även en dotter i Finland som har tävlat lydnad med fina resultat och uppflyttning.

Shais pappa är Fr ring 3 Lino du Musher (Fr. ring 3 Virus des Anges Gardiens de la Grace x Hastia du Musher) Shais mamma är Korad sph 3 sökh 3 Spinoys Minerva ( IPO 3 Unix du trieu de Leers x Korad sph 1 Spinoys Kleopatra)

Av den här kullen förväntar jag mig arbetsvilliga alerta hundar (både tervueren och groenendal) som vill samarbeta med dig som vill jobba med din hund. 

Stamtavlan kan man se här .  Bilder kommer snart